A SZÉPHŐ TOVÁBBRA IS ELEKTRONIKUS FIZETÉSRE BUZDÍT

2021.11.10. 10:58:17

Bár október 31-én véget ért társaságunk két hónapon át tartó, online fizetést szorgalmazó nyereményjátéka, továbbra is a sárga csekk elhagyását, az elektronikus fizetésre áttérés számos előnyét igyekszünk hangsúlyozni.

Azok a távhős ügyfelek, akik az akció időtartama alatt átváltottak a kényelmes, gyors, elektronikus fizetési formák bármelyikére, automatikusan egy nyereményjátékban vettek részt. Szeptember 8-tól minden szerdán sorsoltunk a megelőző héten fizetési módot váltott fogyasztók között. Páros heteken 5 ezer forint értékű vásárlási utalványok, míg a páratlan heteken ugyanilyen értékű ajándékkosarak találtak gazdára.


A játék fődíját, egy 120 ezer forint értékű, szállodai szolgáltatásokra beváltható utalványt Koma Mónika nyerte, aki elmondása szerint egyébként is tervezte az online fizetési módra áttérést, hiszen így elkerülheti az időigényes sorban állást és nem kell számolnia az utazással járó költségekkel, esetleges kockázatokkal sem.

A kilenc hetes kampányidőszak alatt számos, bankszámlával rendelkező fogyasztó döntött a távhősszámlák - csoportos beszedési megbízással, Díjnettel, Simple Pay által, hagyományos átutalással vagy személyes, bankkártyás befizetéssel történő rendezése mellett.