ÉRDEMES INTERNETES ÚTON FIZETNI SZÉPHŐ-S SZÁMLÁIT

2021.03.04. 14:41:23

Sokan kötődnek a postai csekken történő számlabefizetés gyakorlatához, pedig az internetes fizetési formákat választva elkerülhető az időigényes sorban állás, továbbá nem kell számolnunk a közlekedéssel járó költségekkel, egészségügyi, baleseti kockázattal sem.

Az online banki átutalás biztonságos, gyors, könnyedén megtanulható és nem utolsósorban környezetkímélő, ha az előállítással és a felhasználással járó hulladéktermelésre gondolunk.

Ha internetbankos felületen fizetjük számláinkat, a profilunkba belépve néhány kattintással kiválasztható az eseti utalás menüpont. Az aktuális havi befizetendő összeg beírását követően kedvezményezettként megnevezendő a SZÉPHŐ Zrt. A közleményrovatban - a gördülékeny feldolgozás érdekében - lényeges feltüntetni a felhasználó-azonosítót.

Csoportos beszedési megbízásnál a SZÉPHŐ Zrt. automatikusan levonja az aktuális havi távhődíjat, amely esetben a Felhasználó maximalizálni tudja a levonható összegkeretet.

A SZÉPHŐ megújult online ügyfélszolgálati felületén, fennálló tartozásunkat rendezhetjük az OTP SimplePay szolgáltatásán keresztül.

Akár családtagjaink számláit is egyszerűen, gyorsan kiegyenlíthetjük saját Díjnet fiókunkból, továbbá a SZÉPHŐ Zrt. mellett más csatlakozott szolgáltatók számláit is egy helyen, néhány kattintással, kockázat nélkül intézhetjük. Díjnettel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért látogassa meg a www.dijnet.hu honlapot!