Szeptember 15-től már kérhető a fűtés indítása

2018.09.05. 08:20:38

A SZÉPHŐ Zrt. felkészült a távhőszolgáltatás elindítására, amennyiben szükséges, indítható a fűtés.

Az előszezon időszakára eső fűtés megigénylése úgy történik, hogy a házban élők a közös képviselőnek, lakásszövetkezetnek vagy a fűtési megbízottnak jelzik a kérésüket, akik vagy személyesen meglátogatják a SZÉPHŐ Zrt. ügyfélszolgálatát, vagy egy gyorsabb és kényelmesebb szolgáltatás keretében, interneten keresztül igényelhetik meg a fűtés indítását és leállítását.

Erre a felületre azok a közös képviselők, lakásszövetkezet nevében eljáró személyek és fűtési megbízottak tudnak belépni, akik a vállalat ügyfélszolgálatán az előzetes adategyeztetést elvégezték. A belépést követően mindenki csak a saját kezelésében lévő épületeket fogja látni, tehát indítási igényt is csak ezekre a házakra kezdeményezhetnek. Bejelentkezni az alábbi linken lehetséges: https://www.szepho.hu/partner/login.

Fontos, hogy a lakóépületekben található, a ház tulajdonában lévő ún. szekunder fűtési rendszer karbantartása, az esetleges hibák kijavítása és a fűtéshálózat visszatöltése legkésőbb szeptember 15-ig megtörténjen, mert ez elengedhetetlen feltétele a főszezon előtti indításnak. A témával kapcsolatban bővebb tájékoztatást a „Fűtésindítás, - leállítás” menüpontban olvashatnak a tisztelt Felhasználók.