BŐVÜLT AZ INTERNETES ÜGYFÉLSZOLGÁLAT FELHASZNÁLÓINAK KÖRE - MÁR AZ ÖNKORMÁNYZATI BÉRLAKÁSOK BÉRLŐI IS TUDNAK REGISZTRÁLNI

2022.12.19. 13:19:00

Távhős ügyféleink számára elérhető a SZÉPHŐ Zrt. internetes ügyfélszolgálati rendszere. A belépéshez csupán egy rövid regisztráció szükséges a https://ugyfelszolgalat.szepho.hu oldalon, mely után elérhetővé válik a személyre szabott felhasználói profil. 

2022 decemberétől már az önkormányzati tulajdonban lévő bérlakások bérlői, valamint a bérbeadó képviselők számára is elérhető a felület.

Ezen keresztül lehetőség nyílik adatváltozás bejelentésére, igazolások igénylésére, hiteles számlamásolat kérésére, számlaegyenleg kiegyenlítésére, mérőóra-csere bejelentésére, valamint a túlfizetések kezelésére is. A Fogyasztók naprakész információt kaphatnak folyószámla-egyenlegükről, befizetésre váró számláikról, a használati melegvízmérő adataikról, a rögzített óraállásokról. Áttekinthetik a korábban beadott ügyeiket, értesítéseket fogadhatnak, és üzeneteket válthatnak az ügyintézőkkel. Lehetőség nyílik időpontfoglalásra, továbbá arra is, hogy bankkártyás fizetéssel, a SimplePay szolgáltatáson keresztül egyenlítsék ki számláikat.

Regisztrálni az a felhasználó tud, akit a SZÉPHŐ Zrt. ügyfélszolgálata már egy előző ügyintézés kapcsán azonosított. Amennyiben a regisztrációs folyamat során a beírt e-mail-címet a rendszer elfogadta, úgy Önt már azonosított ügyfélként tartjuk nyilván.

A biztonságos, kényelmes és gördülékeny ügyintézést biztosító felület a hagyományos ügyvitelt teljes egészében megvalósítja az online térben. A program mobil eszközön is alkalmazható, azonban a dokumentumok használata elsősorban nagy kijelzővel ellátott készüléken ajánlott.

Lehetőség van ügyeket indítani, a folyamatban lévő eljárásokat figyelemmel kísérni, ezenkívül naprakész számlainformációk és mérőóra-állások is rendelkezésre állnak. A rendszer alkalmas üzenetváltásra, rajta keresztül hiánypótlás is benyújtható, a kialakított banki fizetési csatorna pedig az OTP SimplePay által kínál lehetőséget a számlák rendezésére. Lehet hibabejelentést is tenni, ugyanakkor a közös képviselők és fűtési megbízottak a fűtési idénynek megfelelően indíthatnak és le is állíthatnak fűtést, továbbá megrendelhetik az általuk kezelt házak fűtési rendszereinek ürítését, töltését.

A regisztrációhoz négy adat: díjfizető-azonosító, felhasználásihely-azonosító, teljes név és e-mail-cím szükséges.

Regisztrálni az a távhős felhasználó tud, akit a SZÉPHŐ Zrt. ügyfélszolgálata már egy előző ügyintézés kapcsán azonosított. Amennyiben a regisztrációs folyamat során a beírt e-mail-címet a rendszer elfogadta, úgy Önt már azonosított ügyfélként tartjuk nyilván.

A regisztrációhoz szükséges adategyeztetés megtehető telefonos úton a 22/541-300-as telefonszámon.