Megújult a Széphő ügyfélszolgálata

2018.08.15. 15:05:23

Ismét a megszokott helyen, ám új köntösbe bújva nyitotta meg kapuját a Széphő Zrt.  Honvéd utca 1. szám alatt működő ügyfélszolgálata. A felújítási munkálatok egy szűk hónapot vettek igénybe. A tennivalók végeztével az előzőhöz képest korszerűbb, a mai elvárásoknak megfelelő, kényelmes, otthonos, ügyfélbarát tér készült el.

A vállalat hosszú évek óta szolgálja ki az ügyfeleit ebben a helyiségben, így a felújítás gondolata már korábban felmerült. Az újjáépítés egy szakértői csapat felállításával kezdődött. A kitűzött ütemterv a gondos előretervezésnek köszönhetően lépésről lépésre haladt, és a kivitelezés időre teljesült.  Az újbóli megnyitás a terveknek megfelelően augusztus 13-án sikeresen megtörtént. A helyszínre belépve megérinti orrunkat az új bútorok illata és a frissen festett falak üde levegője. A fényes, klimatizált teremben megújult a márvány burkolat, és helyet kapott egy körasztal két ülőalkalmatossággal a köztes ügyintézésre várakozók részére.     
A fogadóablakok száma nem változott. A továbbiakban is kettő pénztári és három ügyfélszolgálati munkatárs várja az intézkedni vágyókat, legyen szó számlaügyintézésről, névátírásról, levelezésicím-változásról vagy egyéb ügyintézésről. A meghatározó különbség az előző fogadóhelyiséghez képest az, hogy az új bútorzat modernebb, egyszerűbb, a közvetlen kapcsolattartást segíti. Fogadóasztalonként kettő szék került kihelyezésre, így az ügyintézővel szemben ülve akár párban is helyet foglalhatnak azok, akik ugyanazon ügyből kifolyólag látogatnak el a Széphő ügyfélszolgálatára.