Amit kínálunk

Biztonság


Öt érv a biztonság mellett:

  • szakmai tapasztalat: több, mint 70 éves múlt;
  • stabil, lakosságérzékeny tulajdonosi háttér: 100%-ban önkormányzati tulajdon;
  • stabil pénzügyi helyzet: több, mint 5 milliárd forintos éves árbevétel;
  • ellenőrzött működés: rendszeres és eseti tulajdonosi ellenőrzések minden tevékenységre;
  • komplexitás: számos, a társasházak számára szükséges szakterület együttesen megtalálható a cégen belül.

 

 

 

Teljes körű jogi képviselet

 
Saját jogászokkal dolgozunk, akik évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek a társasházkezelés terén, legyen szó bármilyen eljárásról. Ezt a szolgáltatást alapként kínáljuk fel minden partnerünknek, így nem kell további jogi, ügyvédi költségekkel számolni.

Igény esetén lehetőség van arra is, hogy a díjba beépüljön egy, a lakók számára elérhető jogi tanácsadás.

 

   

Ügyviteli Portál


Ügyviteli portálunk „nyitott könyvként” működik, segítségével Ön könnyedén otthonról, pár kattintással intézheti társasházi ügyeit, ellenőrizheti, elláthatja befizetéseit, számláit. A házak számvizsgálói pedig a teljes ház működésébe valós idejű betekintést nyernek a portálon keresztül.

 

Panaszkezelés

 
Nálunk számít a véleménye! Az ügyfeleink panaszukkal - a hivatalos, minden társasházkezelő esetén elérhető, fogyasztói érdekképviseleti szerveken túl, azok előtt - fordulhatnak közvetlenül a SZÉPHŐ Zrt. Társasházkezelési osztályvezetőjéhez, a vállalat menedzsmentjéhez, de indokolt esetben akár az önkormányzathoz is.

 

  

Sürgősségi hibaelhárítás


A közös képviselet ügyeleti száma és a diszpécser telefonja 24 órán át hívható. Így bármilyen azonnali beavatkozást igénylő hibajelzést tudunk fogadni, és az elvárható legrövidebb időn belül intézkedni.

 

Biztonságos számlaigazolás


Már a kiválasztásnál figyelünk a legjobb ár-érték arányú megoldást kínáló, megbízható vállalkozót megtalálni, akinek a munkáját csak abban az esetben fizetjük ki, ha a megfelelő teljesítés igazolásra került a ház részéről. A számla formai ellenőrzésére többlépcsős belső szűrőrendszert működtetünk.

 
 

Biztosítás


Plusz szolgáltatásunk, hogy a társasházak biztosításainak felügyeletét szakember végzi, aki folyamatosan figyeli a legkedvezőbb ajánlatokat. Továbbá a társasház saját biztosításán túl minden egyes ügyintézőnk tevékenységére nagy értékű céges felelősségbiztosítással rendelkezünk.
 

 

Kintlévőség-kezelés

 
Tudjuk, hogy a kintlévőségek behajtása a társasházak egyik legnagyobb gondja, ezért erre fokozott figyelmet fordítunk: már a kezdeti stádiumban próbáljuk kezelni a problémát, de később is minden lehetséges, saját és külsős jogi eszközt bevetünk a nemfizetők ellen.


   

Közös képviselők

 
Cégünk számos közös képviselőt alkalmaz, ezáltal a társasházaknak mindig a legalkalmasabb, legmegfelelőbb munkatársat biztosítjuk.

  

Pályázatok

 
Saját szakembereink folyamatosan figyelemmel kísérik az állami és önkormányzati pályázatokat, ezáltal naprakész és testreszabott lehetőségekkel tudjuk megkeresni a társasházakat felkínálva a pályázati források adta többletlehetőséget.

 
  

Kedvezményes energiatanúsítás

 
2012. január 1-jétől kötelező energetikai tanúsítvány (“lakás zöldkártya”) készíttetése minden új építésű ingatlan használatbavételéhez, ingatlan eladásához vagy egy évnél hosszabb bérbeadásához. Amennyiben az Ön társasházkezelési ügyfelünk, szakembereink kedvezményes áron segítenek Önnek a tanúsítás gyors és zökkenőmentes elkészítésében.

Kiemelt szolgáltatásaink, információk

Szeretne Ön igényes társasházkezelést?

Amennyiben társasháza jövőjét kompromisszumok és rejtett költségek nélkül képzeli el, válassza a SZÉPHŐ Zrt. megújult társasházkezelését megbízható szakértői háttérrel, új díjcsomagokkal!

Partnereink listája