Fűtésindítás, -leállítás

Távhőszolgáltató a fűtési célú szolgáltatást, a fűtési időszakban - szeptember 15. és május 15. közötti időszak - köteles biztosítani.
 
A fűtésszolgáltatás indításának feltétele, hogy a felhasználói tulajdonban lévő berendezések (az épületen belüli fűtési vezetékek, elzárok, hőleadók) a fűtési időszak kezdetére – szeptember 15. - üzemkész állapotba legyenek (fűtési rendszer feltöltve, kilégtelenítve ).
 
Szeptember 15. és az október 15, valamint az április 15. és május 15. közötti időszakokban a Felhasználó képviselője kérheti a fűtés indítását, illetve leállítását. Az erre vonatkozó igényt személyesen, vagy az erre kialakított elektronikus felületen (https://ugyfelszolgalat.szepho.hu/kozoskepviselo) a kért fűtésindítás vagy -leállítás időpontjának megadásával kell bejelenteni a diszpécserszolgálatnak. Társaságunk a megrendelt fűtés indítását, a felhasználói berendezések üzemkész állapota esetén maximum 48 órán belül teljesíti.
 
Amennyiben a Felhasználó képviselője másként nem rendelkezik, a fűtési célú hőszolgáltatást a helyi önkormányzati rendelet értelmében, a külső hőmérsékleti viszonyoktól függetlenül az év október 15. napján, megrendelés nélkül elindítjuk, és a következő év április 15. napján leállítjuk.
 
 

Kiemelt szolgáltatásaink, információk

Tisztelt Ügyfelünk!

A lakossági fogyasztók részére kibocsátott távhőszolgáltatási számlák 2014. évtől az egységes közszolgáltatói számlaképről szóló 2013. évi CLXXXVIII. törvényben előírt formai és tartalmi előírások alapján készülnek. Az alábbi leírással szeretnénk segítséget nyújtani a számlán alkalmazott, a felhasználók számára esetleg nehezen érthető szakkifejezések értelmezésében az egyes oldalakon szereplő tételek, adatok részletes magyarázatával.

SZÉPHŐ ZRT, SZÁMLAMAGYARARAZAT LETŐLTHETŐ- (.PDF)

Gyakori kérdések

Tudja Ön?

  1. Óracsere esetén mi a teendő?
  2. Hogyan történik a melegvíz hődíj elszámolása?
  3. Bérlőváltozás, tulajdonosváltozás bejelentéséhez milyen dokumentumokra van szükség?
  4. Az adatokban bekövetkezett változás csak személyesen nyújtható be?
  5. Melyek a hátralék rendezésének lehetséges módjai?

Kattintson a tovább gombra részletes információért!

Tovább

Partnereink listája