Időpontfoglalás

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, valamint a Közös képviselőket és a Fűtési megbízottakat, hogy már elektronikus ügyfélszolgálati rendszerünkön keresztül is lehetőség van időpontot foglalni ügyfélszolgálati irodánkba.

A rendszer használata regisztrációhoz kötött. Amennyiben Ön még nem regisztrált, akkor az alábbiak szerint elvégezheti.

Ha Ön díjfizető

- és már regisztrált az online ügyfélszolgálati rendszerünkbe, akkor a belépést követően lehetősége van időpontot foglalni az Időpontfoglalás menüpontra kattintva.

- ha Ön még nem regisztrált, a regisztrációt elvégezheti a https://ugyfelszolgalat.szepho.hu/dijfizeto oldalon keresztül a Regisztráció gombra kattintva. Regisztráció és belépés után a bal oldali Időpontfoglalás menüponton keresztül foglalhat időpontot ügyfélszolgálati irodánkba.

Ha Ön közös képviselő vagy fűtési megbízott

- és már regisztrált az online ügyfélszolgálati rendszerünkbe, akkor a belépést követően lehetősége van időpontot foglalni az Időpontfoglalás menüpontra kattintva.

- ha Ön még nem regisztrált, a regisztrációt elvégezheti a https://ugyfelszolgalat.szepho.hu/kozoskepviselo oldalon keresztül a Regisztráció gombra kattintva. Regisztráció és belépés után a bal oldali Időpontfoglalás menüponton keresztül foglalhat időpontot ügyfélszolgálati irodánkba.

Az időpontfoglalás menete

A rendszerbe történő belépés után az Időpontfoglalás menüpontban Ön kiválaszthatja, hogy melyik szolgáltatásra szeretne időpontot foglalni. A foglalást követően az elektronikus ügyfélszolgálati felületen illetve a visszaigazoló e-mail-ben is tájékoztatjuk Önt négyjegyű foglalási azonosítójáról. Kérjük, hogy ezt az azonosítót szíveskedjen az ügyintézésre magával hozni és az ügyfélszogálati terminálon ezt a számsort az "Időpontra érkeztem" menüpontban megadni. 

Tájékoztatjuk továbbá, hogy korábbi időpontfoglaló rendszerünkön keresztül (https://idopont.szepho.hu) már nincs lehetőség időpontot foglalni Ügyfélszolgálati irodánkba. 

Ha Ön még nem ügyfelünk

A +36 22/541-300-as telefonszámon keresztül foglalhat időpontot ügyfélszolgálatunkra.