Bemutatkozás

A Székesfehérvári Épületfenntartó és Hőszolgáltató Zrt. több, mint 70 éves múlttal rendelkező, 100%-ban önkormányzati tulajdonú, stabil pénzügyi hátérrel rendelkező vállalat. A távhőszolgáltatás mellett kiemelt tevékenységi köre a társasházkezelés.
Társaságunk minden törvényességi feltétellel rendelkezik a társasházkezelési (közös képviseleti) tevékenység ellátásához. Szolgáltatást nyújtó nagyvállalatként a minőségi munkavégzésre törekszünk, előtérbe helyezve ügyfeleink igényeit. Tapasztalataink szerint a közös képviseletet csak megfelelő szakmai felkészültséggel és jelentős tapasztalattal bíró, ellenőrizhető és számonkérhető tulajdonosi háttérrel rendelkező vállalkozás képes magas minőségben ellátni. 
A SZÉPHŐ Zrt. ezen elvárások mentén, önkormányzati tulajdonosi háttérrel, valamint átlátható működéssel szolgáltat immár 5000-nél is több otthon számára. 

Kiemelt szolgáltatásaink, információk

Szeretne Ön igényes társasházkezelést?

Amennyiben társasháza jövőjét kompromisszumok és rejtett költségek nélkül képzeli el, válassza a SZÉPHŐ Zrt. megújult társasházkezelését megbízható szakértői háttérrel, új díjcsomagokkal!

Partnereink listája