Akadálymentesítési nyilatkozat

A SZÉPHŐ Székesfehérvári Épületfenntartó és Hőszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság elkötelezett amellett, hogy honlapját a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a https://www.szepho.hu/ webhelyre vonatkozik.

 

Megfelelőségi státusz

Ez a honlap az alábbi kivételek mellett megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek. 

Nem akadálymentes tartalom

 A 2018. évi LXXV. törvénynek való meg nem felelés 

  • A sütikről szóló sáv billentyűzettel történő megjelenítésére, és a sáv gombjainak ENTER billentyűvel történő aktiválása nem lehetséges. Az ENTER helyett SPACE billentyűt kell alkalmazni.
  • A honlapra feltöltésre kerülhetnek egyéb jogszabályi megfelelésekhez kapcsolódóan olyan pdf. formátumú file-ok, amelyeket a felolvasóprogramok önhibánkon kívül nem, vagy nem teljeskörűen tudnak értelmezni.

  

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat 2023. május 31-én készült.

A nyilatkozatot legutóbb 2024. május 30-án vizsgálták felül. - LETÖLTHETŐ NYILATKOZAT

Visszajelzés és elérhetőségek

Folyamatosan dolgozunk weblapunk fejlesztésén. Az esetleges hiányosságokat, észrevételeket az ugyfelszolgalat@szepho.hu címen jelezheti, illetve kérhet további tájékoztatást.

 

Végrehajtási eljárás

A közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvényben foglalt kötelezettségek teljesítése ellenőrzését a 162/2019. (VII.5.) Kormányrendelet szabályozza.

Amennyiben a társaság nem, vagy nem kielégítően válaszol az akadálymentesítéssel kapcsolatos bejelentésre vagy kérelemre, bejelentéssel élhet a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség felé.

 

Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség elérhetőségei:

Székhely és levelezési cím: 1134 Budapest, Váci út 35.

Ügyfélszolgálat: +36 1 450 3070

E-mail: info@kifu.gov.hu

Honlap: https://kifu.gov.hu/

 

Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta:

Szauter Ákos
vezérigazgató

Székesfehérvár, 2024. május 30.