Széphő Székesfehérvári Épületfenntartó és Hőszolgáltató Zrt.

Legfrissebb híreinkből

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT NYITVATARTÁSA

TÁJÉKOZTATJUK TISZTELT ÜGYFELEINKET, HOGY AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT NYITVATARTÁSI IDEJE AZ ALÁBBIAK SZERINT MÓDOSUL: 

2023. SZEPTEMBER 25-ÉN (HETFŐN) A TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 15:00-IG FOGADJA A BEÉRKEZŐ HÍVÁSOKAT.  


FONTOS, HOGY A TÁVHŐS ÉPÜLETEK LEGYENEK FELTÖLTVE A FŰTÉS INDÍTÁSÁRA

Az időjárás előrejelzés alapján a hőmérő higanyszála a következő napokban még jócskán 25 °C fölé kúszhat, a hónap második felében azonban már előfordulhatnak hűvösebb napok. Tartósan hideg idő esetén, szeptember 15. után már igényelhetik a távfűtéses otthonok lakói a fűtés elindítását, hiszen ettől a dátumtól a szolgáltatónak rendelkezésre állási kötelezettsége van.


A SZÉPHŐ Zrt. akkor tud a jogszabályban rögzített feladatának eleget tenni és indítást eszközölni, ha a lakóépületek belső rendszerei készen állnak a hő fogadására. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a házakban végzendő átalakítások, felújítások, radiátorcserék mielőbb befejeződjenek, és a hónap közepéig minden távfűtéses épület feltöltésre kerüljön.SZÁZHÚSZ ÉVE INDULT A SZÉKESFEHÉRVÁRI VILLAMOSENERGIA-TERMELÉS

Sötétedés után igényünk lakóhelyünk kivilágítására, vagy a szoba melegére a hideg napokon egyidős az emberiség történelmével. Százhúsz évvel ezelőtt, 1903. január 1-jén indult el Székesfehérvár első villanytelepe, amely kezdetben a közterek, a városi épületek, az otthonok világításához szükséges áramot, majd évtizedekkel később a távhős épületek fűtéséhez nélkülözhetetlen hőt termelte meg.

Az évforduló méltó megünneplésére készül a szakmai örökös SZÉPHŐ Zrt. A cég  egészen 2023 októberéig, minden hónapban közös időutazásra invitálja a meghirdetett bejárásokra jelentkezőket, ily módon megemlékezve a Király sori erőmű történetéről, az idők során betöltött változó szerepéről. Az erőmű-látogatások mindig aktuális időpontjai a www.szekesfehervar.hu internetes oldalon, a Fehérvár hetilapban, továbbá a www.szepho.hu honlapon kerülnek meghirdetésre.

A bejárások időpontjai:

szeptember 20. (szerdán) 17:00 órai kezdettel. 

Helyszín:

SZÉPHŐ Zrt., Székesfehérvár, Király sor 1/b.


További hírek

Kiemelt szolgáltatásaink, információk

Partnereink listája