Családbarát munkahely

A kiegyensúlyozott munkahelyi légkört segíti, ha a munkavállalók és a munkáltató közötti viszony harmonikus, a dolgozók jól érzik magukat a munkahelyükön. Társaságunk ezért kiemelt figyelmet fordít családbarát intézkedésekre, többek között:
  • családbarát munkaidő,
  • egészségszolgáltatókkal kedvezmény,
  • sportolási lehetőségek,
  • hotelláncolati kedvezmény,
  • céges programok (pl. családi nap, kreatív foglalkozás),
  • kedvezményes családi napközi,
  • csoportos élet- és balesetbiztosítás.
 
 
Oklevél a SZÉPHŐ Zrt. részére a családbarát intézkedések miattt, 2013. október 2.
A SZÉPHŐ Zrt. a bevezetett rugalmas, kezelhetőbb munkaidő bevezetésével, a családszervezés érdekében csúsztatott munkaidő beosztással segítette a munkahely és a magánélet összehangolását a családbarát munkahely megteremtéséhez. Ezen intézkedéseiért elismerő oklevélben részesült a a „Mindenünk a család” elnevezésű program keretén belül, mely a Széna Egyesület, a Családokért Alapítvány és a Székesfehérvári Otthon Segítünk Alapítvány szervezésében 2013. október 2-án valósult meg a Családbarát Munkahely Konferencián, melyen többek között Szalai Piroska, a Nemzetgazdasági Minisztérium női foglalkoztatásért felelős minisztériumi biztosa, valamint dr. Soltész Anikó, a SEED Alapítvány vezetője tartott előadást a nők munkaerőpiaci helyzetéről.
 
 
 
Felelős Foglalkoztató, 2017. 11. 02.

November 2-án adták át immár második alkalommal az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft., a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a HR portál szervezésében megvalósuló Év Felelős Foglalkoztató 2017 pályázat díját. Az ország azon munkáltatói pályáztak, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, és megtartásuk, fejlesztésük, jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek. Cégünk elismerő oklevélben részesült.