Családbarát munkahely

A kiegyensúlyozott munkahelyi légkört segíti, ha a munkavállalók és a munkáltató közötti viszony harmonikus, a dolgozók jól érzik magukat a munkahelyükön. Társaságunk ezért fordít kiemelt figyelmet a családbarát intézkedésekre, többek között:
  • családbarát munkaidő,
  • egészségszolgáltatókkal kedvezmény,
  • sportolási lehetőségek,
  • hotelláncolati kedvezmény,
  • céges programok (pl. családi nap, kreatív foglalkozás),
  • kedvezményes családi napközi,
  • csoportos élet- és balesetbiztosítás.
 
 
Családbarát intézkedéseiért nyert oklevelet a SZÉPHŐ
A SZÉPHŐ Zrt. a bevezetett rugalmas, kezelhetőbb munkaidő bevezetésével, a családszervezés érdekében csúsztatott beosztással segíti a munkahely és a magánélet összehangolását a családbarát munkahely megteremtéséhez.
Ezen intézkedéseiért elismerő oklevélben részesült a a „Mindenünk a család” elnevezésű program keretén belül, amely a Széna Egyesület, a Családokért Alapítvány és a Székesfehérvári Otthon Segítünk Alapítvány szervezésében 2013. október 2-án valósult meg a Családbarát Munkahely Konferencián. Az eseményen többek között Szalai Piroska, a Nemzetgazdasági Minisztérium női foglalkoztatásért felelős minisztériumi biztosa, valamint dr. Soltész Anikó, a SEED Alapítvány vezetője tartott előadást a nők munkaerőpiaci helyzetéről.
 
2013. október 02. 
0
 
Felelős Foglalkoztató pályázat 

2017. november 2-án adták át immár második alkalommal az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft., a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a HR portál szervezésében megvalósuló Év Felelős Foglalkoztató 2017 pályázat díját. Az ország azon munkáltatói pályáztak, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, és megtartásuk, fejlesztésük, jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek. Cégünk elismerő oklevélben részesült.

 

2017. november. 02.
0
Év Felelős Foglalkoztatója 2019 - különdíjban részesült a SZÉPHŐ Zrt.
Társaságunk abban a megtiszteltetésben részesült, hogy átvehette a Restart-Up különdíjat, melynek célja, hogy díjazza azon cégeket, amelyek a 45 év feletti munkavállalók foglalkoztatásáért aktívan tesznek.

2019. november 5-én, immár negyedik alkalommal került megrendezésre az OFA Nonprofil Kft. szervezésében az Év Felelős Foglalkoztatója 2019 Díj átadása. A cégek a pályázataikban a felelős foglalkoztatás eszközeit, a jó gyakorlatokat és egyúttal HR stratégiai irányokat is felvázoltak. Az idei évben öt kategóriában 53 cég, 64 pályázatát bírálta el a szakmai zsűri. A díjat Bodó Sándor foglalkozáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkár adta át.

2019. november 12.
0
Családbarát munkahely minősítést nyert a SZÉPHŐ Zrt.
A SZÉPHŐ Zrt. elnyerte a Családbarát Hely Tanúsító Védjegy Bronz fokozatát. Idén ez volt a legmagasabb megpályázható szint.
Díjtat nyerni családbarát munkahely és családbarát szolgáltatás kategóriákban lehetett. A Bronz fokozat hitelesen bizonyítja a munkavállalók és a szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz ilyen munkahelyként működik, illetve az általa nyújtott szolgáltatás családbarát, mely egyúttal a szervezet társadalmi felelősségvállalását is igazolja.


A minősítés olyan lehetőség, amelynek elnyerésével minőségi értékelést kaptunk családbarát intézkedéseinkről, működésünkről. Az elismerést elnyerő pályázók pozitív értelemben megkülönböztethetik magukat versenytársaiktól, valamint előnyt szerezhetnek a minőségi munkavállalókért folytatott küzdelemben.

2019. december 12.
0
000000000000000000000000000
Családbarát hely tanúsító védjegy
2019. december óta társaságunk minősített Családbarát Hely tanúsító védjeggyel rendelkezik, 2021-ben sikeresen megújítottuk védjegyünket.

A Családbarát Hely olyan szervezet, mely a munkáltató és a munkavállaló, valamint a szolgáltató és a szolgáltatást igénybe vevő szempontjainak kölcsönös figyelembevételével támogatja a családon belüli szerepek betöltését. Figyelembe veszi a családok élethelyzetének változásait, csökkentve ezzel a szervezet elvárásainak és a családi környezet igényeinek összeütközéseiből fakadó konfliktusokat.
2022. február 9.