Túlfizetések rendezése

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben az elszámoló számla eredményeként folyószámláján túlfizetés keletkezik ez az összeg a távhőszolgáltatásról szóló 2005. évi XVIII. törvény végrehajtásáról szóló 157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelet 3. számú mellékletének 20.3. pontja alapján kerül rendezésre.

Abban az esetben, ha Ön úgy dönt, hogy a folyószámláján jelentkező túlfizetés összegét visszakéri, kérjük, hogy az alábbi Nyilatkozatot szíveskedjen kitölteni és eljuttatni ügyfélszolgálati irodánkhoz. Tájékoztatjuk, hogy jelen Nyilatkozatot postai úton, elektronikusan és online ügyfélszolgálati felületünkön (https://ugyfelszolgalat.szepho.hu) keresztül is benyújthatja Ügyfélszolgálatunkra.

  
Nyilatkozat túlfizetésről - LETÖLTÉS

Kiemelt szolgáltatásaink, információk

Tisztelt Ügyfelünk!

A lakossági fogyasztók részére kibocsátott távhőszolgáltatási számlák 2014. évtől az egységes közszolgáltatói számlaképről szóló 2013. évi CLXXXVIII. törvényben előírt formai és tartalmi előírások alapján készülnek. Az alábbi leírással szeretnénk segítséget nyújtani a számlán alkalmazott, a felhasználók számára esetleg nehezen érthető szakkifejezések értelmezésében az egyes oldalakon szereplő tételek, adatok részletes magyarázatával.

SZÉPHŐ ZRT, SZÁMLAMAGYARARAZAT LETŐLTHETŐ- (.PDF)

Gyakori kérdések

Tudja Ön?

  1. Óracsere esetén mi a teendő?
  2. Hogyan történik a melegvíz hődíj elszámolása?
  3. Bérlőváltozás, tulajdonosváltozás bejelentéséhez milyen dokumentumokra van szükség?
  4. Az adatokban bekövetkezett változás csak személyesen nyújtható be?
  5. Melyek a hátralék rendezésének lehetséges módjai?

Kattintson a tovább gombra részletes információért!

Tovább

Partnereink listája