A SZÉPHŐ is várta a látogatókat az Erőművek Éjszakáján

2019.10.16. 09:43:34


Első alkalommal került megrendezésre az „Erőművek Éjszakája” nevű program október 11-én, melynek során az érdeklődők országszerte több mint 40 erőműben tehettek látogatást szakemberek vezetésével.

A MEKH „Energiakövetek” programjának részeként a csatlakozó iparági szereplőkkel, így a székesfehérvári SZÉPHŐ Zrt.-vel is közösen került megrendezésre a tematikus esemény. Az előre regisztrálók két telephelyen, szakértő előadók segítségével ismerkedhettek meg az erőművek működésével, az energiatermelés szakmai hátterével, érdekességeivel.


Az 1902-ben létesült Király sori erőműben Koncz Dezső nyugdíjas műszaki igazgató és Koós László nyugdíjas vezetőgépész vezették a bejárásokat. Előadásaikban a múlt századi kapcsolt hő- és villamosenergia-termelés helyi történetéről beszéltek. Az itt látható kazánokat folyamatosan, egészen az 1980-as évek közepéig telepítették ide. Megtekinthető volt egy üzemen kívül helyezett gőzturbina, sőt a bátrabbak bemásztak az 5000 m³-es kitisztított olajtartály belsejébe is.


A természetes környezetben elhelyezkedő, 2006-ban létesült Bakony utcai fűtőerőműben Romsics László hőtermelési üzemvezető várta az idelátogatókat, aki a telephely történetének bemutatása mellett a modern hőtermelés műszaki rejtelmeibe avatta be a tudni vágyókat. Az erőmű 14 éves története 6 darab, egyenként 3+3 Megawatt villamos és hőteljesítményű, gázmotorral kezdődött. Tíz évvel később tovább bővítették - 3 db 20 MW-os kondenzációs gázkazán került beépítésre. A fűtőerőmű teljes területét bejárhatták az érdeklődők - megtekinthették a kazánokat, megismerhették azok működését, a kiszolgáló berendezéseket, a segédtechnológiákat, valamint megnézhették a gázmotorokat is.

Tovább

Négy SZÉPHŐ-s képviseli Székesfehérvár távhőszolgáltatóját

2019.10.11. 09:45:34

A fehérvári SZÉPHŐ Zrt. munkatársai a szakma legjobbjai között teszik próbára tudásukat november 7-én, Kecskeméten.

Idén a Kalmár Zsolt, Oláh Tibor, Pethő Ferenc távfűtésszerelők és Prajda György művezető alkotta csapat mutatja meg tudását a mára hagyománnyá vált szakmai megmérettetés keretében.

A TávHősök Viadala a fejlődést és az innovációt támogatja. Célja, hogy ösztönözze az összefogások általi fejlődést, a kapcsolatok mélyítését, a legjobb szakmai gyakorlatok bemutatását és elsajátítását, előtérbe helyezve a legkiválóbb kétkezi szakembereket.

A viadalon idén is nyerhetnek különdíjat a szakemberek, amelyet az a brigád nyer majd el, amelyik a legtöbb like-ot kapja az általa elkészített, maximum 1 perc hosszúságú bemutatkozó kisfilmjére.

Szavazzunk minél többen az alábbi linken október 21-ig, és támogassuk a SZÉPHŐ Zrt. csapatát!

https://www.youtube.com/watch?v=KCJRvS1I6ZA

2019.10.11.

Tovább

Felhasználói elégedettség felmérésére

2019.08.12. 14:53:05

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal határozata alapján a nagyobb távhőszolgáltatóknak, köztük a SZÉPHŐ Zrt.-nek is, kétévente felhasználói elégedettségi felmérést kell készíttetnie.

Ezzel összefüggésben 2019. szeptember 02. napjától előreláthatólag 2019. október 31. napjáig 500 díjfizetőt fognak Önök közül személyesen felkeresni a Kutatópont Kft. (1054 Budapest, Alkotmány utca 15. 3.em. 2.) munkatársai otthonukban, hogy kitöltsenek Önökkel egy kérdőívet, közvélemény-kutatás céljából.

A SZÉPHŐ Zrt. célja, hogy folyamatosan emelje a szolgáltatásának színvonalát növelve ezzel a felhasználói elégedettségét. Ehhez nyújt segítséget ez a felmérés is.
Ennek érdekében kérjük, szíveskedjen együttműködni közvélemény-kutatást végző Kutatópont Kft. munkatársaival, akik a SZÉPHŐ Zrt. által kiállított megbízólevéllel és kérdezőbiztosi igazolvánnyal igazolják majd magukat.

A kérdezőbiztosok pénzt semmilyen formában nem kérhetnek és fogadhatnak el Önöktől.

Segítő együttműködésüket előre is köszönjük!

Üdvözlettel:

SZÉPHŐ Zrt.

2019.08.21.

Tovább

Születésnapi szerencsekerék ügyfélszolgálatunkon

2019.02.05. 12:14:37
Tovább