FIZESSE ÖN IS ELEKTRONIKUS ÚTON SZÉPHŐ-S SZÁMLÁIT!

2021.08.09. 12:28:00

Amennyiben Ön csekken fizeti a távhőszámláit, de rendelkezik bankszámlával, elkerülheti az időigényes sorban állást, csökkentve a közlekedéssel járó költségeket és az egészségügyi kockázatokat.

Döntsön Ön is a váltás mellett, és válasszon az alábbi biztonságos, kényelemes, gyors, elektronikus fizetési módok közül!

Éljen a sokak által kedvelt csoportos beszedési megbízással, amelynél az egyszeri megbízást követően Önnek semmi teendője nincs. A havonta fizetendő összegkeret maximalizálható, a szolgáltatást számlavezető bankjánál, valamint a SZÉPHŐ ügyfélszolgálatán is igényelheti. Munkatársaink készséggel segítenek az ügyintézéshez szükséges dokumentumok kitöltésében és elküldésében.

Rendezheti fennálló tartozását akár bankártyája segítségével is a biztonságos SimplePay rendszeren keresztül a SZÉPHŐ megújult online ügyfélszolgálati felületén (https://ugyfelszolgalat.szepho.hu).

Egyenlítse ki néhány kattintással saját, vagy akár családtagjai számláit is az Ön Díjnet fiókjából! A regisztráció egyszerű, és ha ezt a megoldást választja, rendezni tudja tartozását a SZÉPHŐ Zrt. mellett más, csatlakozott szolgáltatók irányába is. Díjnettel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért látogassa meg a www.dijnet.hu honlapot!

Utaljon internetbakon keresztül! Az átutalás biztonságos, gyors, mindenki által könnyedén megtanulható folyamat. Mindössze néhány kattintással kiválasztható az eseti utalás menüpont, az aktuális havi befizetendő összeg beírását követően kedvezményezettként megnevezendő a SZÉPHŐ Zrt. A közleményrovatban lényeges feltüntetni a felhasználó-azonosítót, ami a számla első oldalán található.

Amennyiben Ön személyesen szeretné befizetni számláját, várjuk nyitvatartási időben a Honvéd utca 1. szám alatti pénztárunkban, ahol aktuális egyenlegét – igény szerint – bankkártyával is rendezni tudja.

Váltson Ön is kényelemes, gyors, elektronikus fizetésre! A SZÉPHŐ Zrt. nyereményjátékot hirdet szeptember 1. és október 31. között!