Tereprendezés az Arany János Általános Iskolában

A társadalmi felelősségvállalás jegyében a Széphő Zrt. munkatársai újra szépítő munkával tettek jót az Arany János Iskolának. Ezúttal az intézmény Liget sori telephelyének tereprendezését vállalták az önkéntesek. Fűrészeltek, talicskáztak, gazoltak, növényt ültettek.

Szerdán délelőtt a cég közép és felső vezetői az Arany János Iskola autista csoportjainak telephelyén segítettek. A társadalmi munka célja a segítségnyújtás mellett a csapatépítés volt. Ahogy a korábbi években, most is mindenki kivette a részét a munkából: „Nemcsak ott kell helytállnunk, ahol az élet mindennapjaiban dolgozunk. Szerepet kell vállalnunk olyan dolgokban is, amihez még hozzá tudunk tenni valamit, amiben segíteni tudunk, például ilyen munkákban is, amikor terepet rendezünk. Ez számunkra is egyfajta csapatépítés.”–mondta Szauter Ákos, a Széphő Zrt. vezérigazgatója.

SZÉPHŐ felirat

Az önkéntes munka során a Széphő dolgozói az udvaron található növényzetet tették rendezettebbé: virágokat, tujákat ültettek, gazoltak és gallyaztak, de egy meglepetés ajándékkel is kedveskednek a gyerekeknek. Mészárosné Törzsök Zsuzsanna, az iskola intézetvezetője köszönetét fejezte ki a cégtől kapott segítségért: „Nagy öröm számunkra, hogy egy homokozót is kialakítanak az udvaron az önkéntesek, valamint az egész területet megszépítik. A Ligetsori telephelyen egy iskolás és három óvodás, autista kisgyermekeket nevelő csoport működik, nekik ez nagy újdonság lesz.”A Széphő Zrt. munkatársainak köszönhetően szeptember elsején egy megújult és szép udvar várja majd az óvodásokat és iskolásokat.

 

Forrás: Fehérvár Magazin