ÜGYFÉLSZOLGÁLAT - TUDNIVALÓK SZÁMLAINFORMÁCIÓRÓL

2023.10.11. 14:06:52

Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink szíves figyelmét arra, hogy számlainformáció kérése esetén társaságunk ügyfélszolgálati munkatársai kizárólag az ügyfél (díjfizető) folyószámláján történő megjelenést követően tudnak felvilágosítást adni az aktuális számla összegéről, azt megelőzően nem.

Legkorábban abban az esetben jut az ügyfél (díjfizető) tudomására a számlája összege, ha a SZÉPHŐ Zrt. internetes ügyfélszolgálati rendszerében regisztrál és megtekinti azt. A regisztrációt társaságunk díjfizetői a https://ugyfelszolgalat.szepho.hu/dijfizeto oldalon tudják megtenni, ami után elérhetővé válik számukra a személyre szabott felhasználói profil.

Bíztatjuk ügyfeleinket, hogy minél többen regisztráljanak társaságunk internetes ügyfélszolgálati rendszerébe, továbbá arra is ösztönözzük őket, hogy váltsanak e-számlára, mert akkor is a lehető leggyorsabban jutnak hozzá a részletes számlainformációhoz!

Az e-számlára váltáshoz csupán egy nyomtatványt kell kitöltenie, melyet itt talál: https://www.szepho.hu/ugytipusok#elektronikus-szamla-igenyles.

SZÉPHŐ Zrt.