RADIÁTORCSERE TÁVHŐS OTTHONÁBAN? - ÉRDEMES ELŐRE TERVEZNIE!

2023.11.27. 15:15:28

A távhős otthonokban végzett radiátorcserékhez még a munkálatok megkezdése előtt, a tervezési fázisban szükséges felvenni a kapcsolatot a SZÉPHŐ Zrt. ügyfélszolgálatával. A távhőszolgáltató a rendelkezésre álló információk alapján véleményezi és jóváhagyja a tervezett átalakításokat, illetve tanácsokkal is szolgál a radiátor kiválasztásához és a szerelési munkálatokhoz.

Ha a közeljövőben átalakítást tervez, vagy már gondolkodik rajta, érdemes mielőbb megkeresni a SZÉPHŐ Zrt.-t. A kiállított szakvélemény nem évül el, nincs rá időkorlát. Megelőzhető egy kellemetlen szituáció, amelyben már jönne a szakember, de még nem állnak rendelkezésre a szükséges papírok. A távhőszolgáltató igyekszik a beérkező kérelmeket minél rövidebb időn belül kezelni, de a fűtési idényen kívül is adódhat olyan leterheltség, aminek következében csak a maximális 30 napos határidővel tudják kiállítani a szakvéleményeket.

Aki távhős otthonában radiátorcserét vagy annak megszűntetését tervezi, benyújthatja igényét gyorsan, kényelmesen a társaság elektronikus ügyfélszolgálati rendszerén, amely a https://ugyfelszolgalat.szepho.hu webcímen érhető el. Amennyiben nem rendelkezik internetes hozzáféréssel, keresse fel személyesen, nyitvatartási időben a SZÉPHŐ Zrt. Székesfehérvár, Honvéd utca 1. szám alatti ügyfélszolgálatát.

A véleményezés azért nagyon fontos, mert a panelépületekben, a lakások számától függetlenül, a fűtési rendszerre egy nagy egységként kell tekinteni. Az átalakításnál, radiátorcserénél körültekintően kell eljárni, hiszen ezek a beavatkozások hatással vannak a többi lakás fűtésére is. A tanácsadás a szolgáltatás színvonalának megtartása, valamint az otthonokban megszokott komfortérzet miatt elengedhetetlen.